Ter Groene Poorte lanceert nieuwe website voor vijftigste verjaardag

De gastronomische school Ter Groene Poorte heeft maandag haar nieuwe website voorgesteld.


Aanleiding hiervoor, was de vijftigste verjaardag van de school. “De nieuwe website zet meteen ook de toon voor de toekomst van Ter Groene Poorte, ze is bepalend voor de look waarmee we de komende jaren willen uitpakken”, zegt coördinator Paul Van Damme. De website moest daarom niet alleen functioneel en toegankelijk zijn, hij moest ook een stijlvolle en tijdloze uitstraling hebben. “Gevaertgraphics vertaalde onze ideeën in een mooi grafisch concept, fotograaf Chris Ward zorgde voor sprekende beelden.”

Van vlees en bloed

Opvallend is verder ook dat de school op de nieuwe website een gezicht krijgt. Leerlingen uit de verschillende richtingen en specialisatiejaren werden immers gevraagd om te figureren. “Dankzij hen werd de website er één van vlees en bloed, ze hebben ervoor gezorgd dat onze school echt tot leven komt”, aldus Paul Van Damme.

Aan de lancering van de nieuwe website werd meteen ook een wedstrijd gekoppeld. De hoofdprijs is een koksvest dat gesigneerd werd door gerenommeerde oud-leerlingen van onze school, onder wie Sergio Herman, Gert De Mangeleer en Wout Bru. Er worden ook enkele troostprijzen weggegeven, zoals een etentje of een kistje Cuvée Ter Groene Poorte.

(WK)

>> Neem zelf eens een kijkje op www.tergroenepoorte.be

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.