Temptation op Brugse 100 Dagen viering

Stefan Vankerkhoven

De 100 dagenviering van de laatstejaars scholieren uit het secundair onderwijs is deze nacht in Brugge volgens de politie erg rustig verlopen. Leerlingen meldden onzeredactie wel enkele diefstallen van portefeuilles en (on)gewenste intimiteiten van deelnemers aan de reality soap Temptation Island.

Op de Brugse Eiermarkt hadden enkele scholieren een ‘close encounter’ met enkele lokale ‘helden’ met teveel testosteron uit de tvserie Temptation Island. Die hadden zich vermengd onder de feestvierende laatstejaarsleerlingen. “Ze hebben met veel meisjes gemuild. Eén van hen was zeer opdringerig en heeft aan mijn poep gezeten, ik kon dat niet appreciëren”, vertelt een Brugse scholiere.

Volgens de politie verliep alles rustig met minder dronken scholieren en zonder grote vechtpartijen. “Maar er zijn toch enkele ambulances naar de Eiermarkt gekomen om zatte feestvierders naar het ziekenhuis te voeren”, zeggen de 100 dagen vierders ons.

Temptation op Brugse 100 Dagen viering

Eén Brugs meisje gaat er prat op dat zij een bizar record verbroken heeft : “Ik heb vannacht tien keer gekotst.” Ze wordt bleek, wanneer een klasgenoot haar al lachend vertelt dat ze deze middag in groep mossels gaan eten in de Lunch Garden van de Carrefour in Sint-Kruis Brugge.

Temptation op Brugse 100 Dagen viering

In het Sint-Andreaslyceum in Sint-Kruis was horror het thema van de 100 dagen. Naar verluidt liep er ook een leerling verkleed als Donald Trump rond op school. Maar we konden hem niet detecteren. In Sint-Leo/Hemelsdaele hadden de laatstejaars zich uitgedost als paters en nonnen. In OLVA Assebroek vierden de laatstejaars dat in hun geboortejaar – 1999 – deze school als laatste in Brugge gemengd werd. In Mariawende-Blydhove evoceerden de Pink Ladies de film Grease.

(SVK – Foto’s TVH)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.