https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Studenten VIVES stellen hun eigen streek voor in schitterende zomerreeks

De negen routes kan men te voet of met de fiets verkennen. © gf
Redactie KW

Eerstejaarsstudenten toerisme en recreatiemanagement van Hogeschool VIVES (campus Brugge) maakten handig gebruik van de lockdown om een zomerreeks in elkaar te steken waarin ze hun eigen streek voorstellen.

Het zijn negen schitterende routes geworden die men te voet of met de fiets kan verkennen. De locaties variëren van Westende, Sluis tot Oostkamp, Wevelgem en Langemark. Ook enkele leuke regio’s (Merelbeke, Hollebeke, Zaffelare…) buiten onze provincie worden voorgesteld. Wie het wenst, kan de routes vanaf woensdag 14 juli 2021 ontdekken op www.vives.be/vakantieland.

De routes die de studenten voor het vak Incoming België in elkaar staken, bevatten places to stay, to eat, to drink, to meet, to shop en to visit. De studenten waren hierover zo enthousiast dat VIVES een selectie gebundeld heeft onder de noemer VIVES Vakantieland.

Begeleidend docent Mark Devenyns is in de wolken met de realisaties van zijn studenten. “Dat de studenten liever een taak dan een examen krijgen, dat wisten we al, maar dat ze zo enthousiast zouden zijn en zo’n degelijk werk zouden afleveren, dat maakte ik de afgelopen 30 jaar nooit mee.” (PDC)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.