Speelplaats van GO! basisschool De Windroos volledig vernieuwd

In GO! basisschool De Windroos in Zwevegem onderging de speelplaats een ware metamorfose. De houten klautertuigen springen meteen in het oog. Het geheel heeft iets weg van een mini-hindernissenparcours.

“We slaagden erin om de speelplaats levendiger, vrolijker en vooral uitdagender te maken”, zegt directeur Diederick Tassaert van De Windroos. © DV

Ook de kleuterafdeling kreeg een nieuwe glijbaan. De school klopte voor de financiering aan bij Cera. Directeur Diederick Tassaert van De Windroos: “Samen met de vriendenkring en enkele sympathisanten spendeerden we in de paasvakantie al onze tijd om de speelplaats levendiger, vrolijker en vooral uitdagender te maken. Net op tijd om de bezoekers op onze Opendeurdag en Rommelmarkt op 19 mei te verwelkomen.”

(DV)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.