Kinderen bedanken vrijwilligers vaccinatiecentrum Zwevegem

De kinderen maakten een grote kaart en verschillende boeketten.© GV
De kinderen maakten een grote kaart en verschillende boeketten.© GV
Redactie KW

De kinderen van de opvang van de Groene Kouter dankten woensdag de vrijwilligers van het vaccinatiecentrum in Zwevegem met een mooi gebaar.

Ook Gemeenteschool Zwevegem bleef niet gespaard van coronabesmettingen. Deze week is alles er gelukkig weer normaal. Het coronathema houdt de kinderen van de school blijkbaar wel nog steeds sterk bezig.

“Allemaal kennen ze wel iemand die getroffen werd door het virus en verschillende kinderen moesten de ziekte zelf doorstaan. Ze kijken reikhalzend uit naar een zorgeloze tijd van samen spelen, samen knuffelen en samen ravotten.”, zegt Nathalie Herremans, directeur van Gemeenteschool Zwevegem.

“De leerlingen beseffen ook zeer goed dat die zorgeloosheid en veiligheid er enkel komt wanneer voldoende juffen, meesters, ouders, buren, …. gevaccineerd zullen zijn. Ze zijn ook vol bewondering voor wie dit mogelijk maakt.”

Grote kaart en boeketjes

De kinderen die gebruik maken van de voor- en naschoolse opvang van de Groene Kouter kwamen met de vraag of ze niets konden maken voor de vele vrijwilligers van het vaccinatiecentrum. De begeleiders van de opvang vonden dit een schitterend idee. Samen maakten ze een grote bedankingskaart en 54 boeketjes voor de vrijwilligers. Het resultaat werd deze woensdagmiddag overhandigd aan het vaccinatiecentrum.

(GV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier