Ardooise jeugdraad helpt de schoolgaande jeugd

Examenkoorts in het Hofland.© (Foto JM)
Examenkoorts in het Hofland.© (Foto JM)
Redactie KW

Het gemeentebestuur en de Ardooise jeugdraad steken de Ardooise scholieren een handje toe bij het organiseren van de examens en straks in de blokperiode.

Om de leerlingen uit het middelbaar onderwijs in meer comfortabele omstandigheden hun examens te laten afleggen is het cultureel centrum Het Hofland ter deze week ter beschikking gesteld om als examenlokaal te fungeren. Dit examenlokaal laat jen toe om coronaveilig hun proefwerken af te leggen.

Vanaf maandag eerstkomende ruilen deze studenten het pad en wordt het Hofland met de medewerking van de jeugdraad ingericht als studiezaal voor de leerlingen van het hoger onderwijs. Da ar kunnen ze samen met anderen studeren in coronaveilige omstandigheden en toch niet in eenzaamheid op kot.

Er moet op voorhand ingeschreven worden op www.ardooie.be/inschrijvingen . Ze moeten zich ook houden aan de veiligheidsvoorschriften.

(JM)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten