Nieuwe en gerenoveerde klassen wijkschool Vossenhol officieel geopend

Directeur Katrien Mortier gaf de genodigden een rondleiding in de vernieuwde klassen. © MIWI
Redactie KW

Wijkschool Vossenhol kreeg een complete make-over. Drie klassen werden helemaal gerenoveerd en er kwamen ook twee splinternieuwe klasblokken bij.

“Het vernieuwde Vossenhol schittert als nooit tevoren”, zegt directeur Katrien Mortier, die de genodigden tijdens de officiële opening een rondleiding gaf. “De renovatiewerken duurden twee jaar en werden gerealiseerd met financiële steun van het schoolbestuur en de Vlaamse overheid. De klaslokalen werden vernieuwd, de keuken werd aangepakt en de klascontainers werden vervangen door gloednieuwe blokken. Verder kreeg onze overdekte speelplaats een nieuwe poort en werd ze winddicht gemaakt. Zo kan ze dienst doen als polyvalente ruimte en ook gebruikt worden als turnzaal.”

“We zijn echt blij met het eindresultaat, blikken terug op een goede samenwerking met architectenbureau AIKO en bedanken architect Jonas De Backere voor de goede opvolging. Ook de inzet van onze leerkrachten verdient een pluim. Samen met familie en vrienden waren ze urenlang in de klassen aan de slag. Klusjesmannen Danny en Johan en tal van ouders verrichtten eveneens heel wat werk, waarvoor we hen heel dankbaar zijn.”

Toekomstplannen

“We kijken er nu al naar uit om met de financiële hulp, die we via Trooperdroom ontvingen, ook onze tuin aan te pakken. Ten slotte staat er volgend jaar ook nog eens een gevel- en dakrenovatie op het programma”, besluit directeur Katrien Mortier tevreden.

(MIWI)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.