https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Nieuwe directeur voor kleuterafdeling Sint-Andreaslyceum in Sint-Kruis

Vlnr. Joost Laeremans (directeur humaniora), Klaartje Cafmeyer (adjunct-directeur humaniora), Petra De Spiegelaere (directeur kleuterschool) en Carl Deprez (directeur lagere school). © (Foto PDC)
Redactie KW

Het schoolbestuur van de scholengroep Karel de Goede Brugge heeft mevrouw Petra De Spiegelaere, met ingang van 1 oktober, aangesteld als nieuwe directeur van de kleuterafdeling van het Sint-Andreaslyceum (SASK) in Sint-Kruis Brugge.

Ze vervangt huidig directeur Anne Delos, die op haar beurt aangesteld wordt als directeur in de Vrije Basisschool Bredene. Petra De Spiegelaere heeft al een hele loopbaan in het kleuteronderwijs achter de rug. Ze oefende al diverse opdrachten als kleuteronderwijzeres uit in zowel Oost-Vlaanderen (Nevele, Evergem, Ertvelde) als West-Vlaanderen (Mozaïek St.-Kruis, St.- Jozefsinstituut Brugge).

De laatste vijf jaar was ze werkzaam in Vrije Basisschool De Bosbes (Beernem) als zorgcoördinator, leerkracht bewegingsopvoeding en aanvangsbegeleiding kleuter. Met de aanstelling van Petra De Spiegelaere is er in korte tijd een derde directeurswissel. Sinds 1 september heeft ook de lagere school en de humaniora een nieuwe directeur. (PDC)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.