Kristof Lannoo is nieuwe directeur Campus De Reynaert

Het nieuwe directieteam met v.l.n.r.: Annelies Landuyt (coördinator tweede graad), Linde Vandekerckhove (coördinator derde graad), directeur Kristof Lannoo, Ilse Marijsse (coördinator eerste graad Salto Humano) en Sven Weyn (coördinator eerste graad Park Uniek). © gf
Redactie KW

Scholengroep 24 heeft Kristof Lannoo aangesteld als overkoepelend schoolleider van Campus De Reynaert. Hij volgt hierbij Ilse Vanlaere op.

Kristof heeft ruim tien jaar ervaring als leerkracht LO en project algemene vakken op Campus De Reynaert. Tegelijk zette hij zijn schouders onder het gezondheidsbeleid, de sportraad en de Campus Bike Fix, de fietsherstelplaats van de school. Ook in de stad is Kristof geen onbekend gezicht. Hij werkt er al vele jaren als sportcoach en diëtist.

De aanstelling van de nieuwe directeur is de belichaming van de nieuwe wind die al een tijdje door de schoolgebouwen waait. Campus De Reynaert kreeg eerder ook een tweede pedagogische pijler bij: freinetafdeling Park Uniek. Elke pijler heeft zijn eigen coördinatoren.

Kunstkuur

Ook Kunstkuur, de succesvolle samenwerking met de academie van Tielt, wordt uitgebreid. “Ik ben heel trots dat ik – samen met dit bevlogen team, de leerlingen, de ouders en de vele externe partners in regio Tielt – dit bloeiende project verder mag vorm geven en uitbouwen. Het is de ambitie van onze school om warm, open en verbindend te zijn, om alle leerlingen aan te spreken op hun individuele talenten en hun welbevinden. We willen zowel uitdagen als ondersteunen.” (TVW)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier