Knokke-Heist zoekt boekentassen voor minder bedeelde gezinnen

© DM
Dirk Meulders
Dirk Meulders Medewerker KW

Omdat een boekentas kopen niet voor iedereen haalbaar is, roept het Sociaal Huis in Knokke-Heist haar bewoners op om ongebruikte, nog goede, boekentassen bij hen binnen te brengen. Zij zorgen ervoor dat deze dan bij de juiste gezinnen terechtkomen.

Het einde van het schooljaar ligt ondertussen al een tweetal weken achter de rug en 1 september lijkt nog ver weg. Toch zijn er ook in Knokke-Heist al gezinnen die zich zorgen maken over de schoolboeken die besteld en betaald moeten worden of over de boekentas die ze moeten aankopen voor hun kinderen.

Het Sociaal Huis doet dan ook een warme omroep om wie thuis nog een goede boekentas zonder scheuren of plekken liggen heeft en die niet meer gebruikt wordt, aan hen te bezorgen. Op die manier kun je die ‘oude’ boekentas een nieuw leven geven!

Via Kind en Gezin, De Living, maatschappelijk werkers en brugfiguren zorgt het Sociaal Huis ervoor dat de boekentas bij een ander gezin, binnen de gemeente Knokke-Heist, terechtkomt. Het Sociaal Huis vindt men aan het Kraaiennestplein 1, tele. 050 520 900.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier