Kleuterspeelplaats basisschool GO! Atheneum Veurne in nieuw kleedje

We zien van links naar rechts schepen van Onderwijs Nathalie Delva, burgemeester Peter Roose, directeur van de school Yves Claeys, Algemeen Directeur Scholengroep Westhoek Véronique De Merlier, Bart Vander Stichele, Jan Schepens en enkele mensen van de mobiele ploeg van de Scholengroep die de werken uitvoerden. © JTV
Redactie KW

Vrijdagnamiddag werd de vernieuwde speelplaats voor de kleuters van basisschool GO! Atheneum Veurne officieel voorgesteld en geopend.

De realisatie van de vernieuwde speelplaats is in de eerste plaats de verdienste van de Scholengroep, benadrukte directeur Yves Claeys in zijn welkomstwoordje. Zij zorgden namelijk voor de logistieke en financiële input voor dit project. Ook de Vriendenkring werd in het dankwoordje betrokken. Zij kocht voor 1.500 euro aan speelmateriaal en picknicktafels.

De vernieuwde speelplaats bestaat uit twee delen. Er is een gedeelte in kunstgras en een ander gedeelte werd in rubbertegels voorzien. Rond de zonnige speelplaats oogt een mooi afgeronde en kleurrijke omheining. Kleurige parasols en picknicktafels op kleutermaat vrolijken het geheel op. Ook een klimmuur werd aan de vernieuwde speelplaats toegevoegd.

Na de inhuldiging werd een receptie aangeboden met hapjes, bereid door de leerlingen van het vijfde leerjaar.

(JTV)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.