Kindertheater brengt ‘Rovers in het Biezenbos’ in De Bunder

© JAN STRAGIER
Redactie KW

Het oudercomité van de gemeentelijke basisschool Klavertje Vier organiseert op zondag 20 maart een culturele voorstelling in het gemeenschapscentrum De Bunder in Moorslede. Het kindertheater ACABOE komt langs met het stuk ‘Rovers in het Biezenbos’ naar de boeken van Marc De Bel.

De zestienkoppige ouderraad haalt de culturele voorstelling ‘Rovers in het Biezenbos’ van kindertheater ACABOE naar De Bunder. “Een drietal jaar geleden organiseerden we al zo’n cultuurvoorstelling. Dit jaar wordt het de derde keer. We maakten met het comité een lijstje op van voorstellingen die ons interesseerden en uiteindelijk kozen we na het bijwonen van een vertoning van ACABOE voor het stuk ‘Rovers in het Biezenbos'”, vertelt voorzitter van de ouderraad Griet Popelier.

De voorstelling start op zondag om 14 uur. Een enkel ticket kost vier euro, een gezinsticket twaalf euro. Tickets zijn te verkrijgen via grietpopelier@gmail.com of via 051 77 94 52 of op school. Aan de deur zijn er ook nog tickets beschikbaar. (AFM )

Lees hierover ook in Krant van West-Vlaanderen, De Weekbode editie Roeselare.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.