Kinderprogramma Trax Festival in Roeselare meteen succes met 1.500 bezoekers

Het gratis Trax Festival in Roeselare had voor het eerst een kinderprogramma en dat was meteen een schot in de roos. Kapitein Winokio en Radio Oorwoud zorgden er voor dat het al vroeg aangenaam druk was op de site.

© STEFAAN BEEL

De organisatie kon al tegen 17 uur zo’n 1.500 festivalbandjes uitdelen, kinderen inbegrepen. Voor verloren gelopen kindjes was er een verdwaalpaal voorzien. Voor heel wat ouders is het een festival in twee shiften. “Eerst genieten we met de kinderen van de eerste optredens. Daarna gaat het huiswaarts om dan zonder de kinderen terug te keren voor de rest van het festival”, hoorden we bij velen.

De sfeer zat er meteen goed in met Kapitein Winokio, de kapitein zorgde op zijn eigen wijze voor de perfecte sfeer. Radio Oorwoud, met Hannelore Bedert, maakte het feest voor de kindere compleet. Het was de eerste keer dat er een kinderprogramma werd voorzien en dat bleek meteen een schot in de roos.

Vanaf 18.30 is het opnieuw aan de volwassenen. Met eerst Zimmerman, dat is een van de soloprojecten van Balthazar. Om 20 uur al is het aan hoofdact De Mens, gevolgd door de populaire Delv!s en Van Echelpoel. Michael Midnight mag het feestje afsluiten.

(TD)

Kinderprogramma Trax Festival in Roeselare meteen succes met 1.500 bezoekers
© STEFAAN BEEL

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.