Kinderen krijgen hun diploma in Elindusarena Waregem

Voor één keer geen voetbal in de Elindusarena, maar een diploma-uitreiking.©LUC CLAESSEN BELGA
Voor één keer geen voetbal in de Elindusarena, maar een diploma-uitreiking.©LUC CLAESSEN BELGA
Redactie KW

Voor het tweede jaar op rij stelt SV Zulte Waregem zijn voetbalstadion ter beschikking voor de proclamatie van lagereschoolkinderen. Dit project wordt door de voetbalclub georganiseerd in samenwerking met Stad Waregem en Essevee Business Club.

Op vrijdag 25 en dinsdag 29 juni verwelkomt Essevee alle leerlingen uit het zesde leerjaar in de Elindusarena. De leerlingen krijgen hun diploma overhandigd in een uniek decor dat ze nog een tijdje zal bijblijven. Vorig jaar werd het initiatief goed ontvangen, dus zien ze de mogelijkheid om het nog eens op de agenda te zetten.

400 man per uitreiking

Vrijdagavond komen de leerlingen uit SBS Beveren-Leie, SBS Desselgem, Sint-Eloois-Vijve, Guido Gezelle en het Torenhof aan bod. Op dinsdag 29 juni is het dan de beurt aan de kinderen uit het Gaverke, de Biest, Duizend+poot, Don Bosco Biest, VBS Beveren-Leie, Zulte, Keukeldam, Sint-Petrus, Nieuwenhove en de Zonneburcht. Per diploma-uitreiking mogen er 400 mensen aanwezig zijn in het stadion. In totaal zullen er zo’n 2.000 mensen afkomen op dit gebeuren. (EC)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.