Karl Vannieuwkerke leest voor in basisschool De Mote in Ieper

Redactie KW

Karl Vannieuwkerke was maandag te gast in het derde leerjaar A van basisschool De Mote. Hij was de derde BV die naar de school kwam om voor te lezen en een boek te handtekenen dat later per opbod wordt verkocht.

“Eén van de projecten van de leerlingenraad van basisschool De Mote is om dit schooljaar een voorleesjaar te organiseren”, vertelt zorgcoördinator Els Vanlauwe. “Daarvoor heeft de leerlingenraad allerlei bekende mensen uitgenodigd om een verhaal te komen voorlezen in één van de zestien klassen. Na afloop signeert de BV het voorleesboek ‘Geluk voor Kinderen’ van Leo Bormans. Aan het einde van het schooljaar zullen er 14 BV’s hun handtekening geplaatst hebben en wordt het boek per opbod verkocht ten voordele van de zieke kinderen in de pediatrie van het Jan Ypermanziekenhuis.”

Maandag handtekende Karl Vannieuwkerke het boek onder het toeziend oog van de leerlingenraad die bestaat uit Remco Thieuw, Ophelie De Winter, Diethe Lippinois, Brent Ketels, Nilavan Arunthavarasa en Ian-Thomas Everaerts.

(dvdb – foto dvdb)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.