Induscientia Quiz in Kortrijk opnieuw groot succes met 26 teams

Het winnende team met Diederik Dujardin, Mathijs Moerman, Benoît De Batselier en Jacob Reyntjes. © TVK
Tom Vanderghinste
Tom Vanderghinste Medewerker KW

De studentenvereniging Induscientia organiseerde voor de derde keer op rij een echte studentenquiz. De studentenvereniging van UGent campus Kortrijk is ontsproten uit de studenten van industrieel ingenieur, chemie, bochemie en mlieu die alle studiejaren wilden betrekken bij hun naschoolse activiteiten. Naast de quiz gaat men ook nog schaatsen of karten om studenten dichter bij elkaar te brengen.

“Naast kleine evenementen organiseren we ook vaak grotere, waarbij we samenwerken met richtingen van zowel Ugent als Howest. We denken daarbij aan onze gezamenlijke kerstmarkt, een bierbrouwwedstrijd en de jaarlijkse barbecue”, verduidelijkt Bram Deprez van de studentenverenging.

De jaarlijkse quiz blijft echter een hoogtepunt in het bestaan want al voor de derde maal op rij geraakte die vlotjes uitverkocht.

Alle Kortrijkse studenten welkom

“We betrekken alle Kortrijkse studenten hierbij en er deden zelfs enkele enthousiaste docenten mee met de quiz. Daarnaast worden alle deelnemers beloond, waarbij de winnaars eerst een prijs mochten kiezen en zo lopen we de rang af”, aldus Bram Deprez. Op de prijzentafel onder meer fietstruitjes van Deceuninck-QuickStep, fitnessabonnementen van Jims en truien van UGent.

“Er waren 26 deelnemende teams van vier personen. We hopen de samenhorigheid van onze vereniging weer een boost te geven. Het was een echte topavond met positieve feedback achteraf. De winnaars namen de trofee en Deceuninck-QuicksSep fietstruitjes mee naar huis”, besluit Bram Deprez.

De organiserende macht mocht terugblikken op een uiterst geslaagde avond.
De organiserende macht mocht terugblikken op een uiterst geslaagde avond.© TVK

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier