https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Heilige Familieschool zwaait juf Ingrid uit met spandoek en bloemen

© FM
© FM
Valentijn Dumoulein
Valentijn Dumoulein medewerker KW

In Prizma Basisschool Heilige Familie is donderdag afscheid genomen van juf Ingrid Mallisse, die na 42 jaar met pensioen gaat. De kinderen hadden dansjes voorbereid, maar stonden ook klaar met een spandoek en bloemen.

De dag begon voor juf Ingrid aan domein Wallemote, waar het derde leerjaar haar opwachtte met een spandoek, een kop koffie en ze voor de gelegenheid wat gekke kledij mocht aantrekken. Van daar ging het in een rolstoel, geduwd door de leerlingen, richting de school. Ze kreeg ook bloemen van leerlingen en leerkrachten. Terug op school kreeg ze nog enkele leuke danspasjes van de kinderen en waren er enkele bedankingswoordjes.

“Ik heb er met volle teugen van genoten”, zei juf Ingrid na afloop. “Ik heb 42 jaar met veel plezier les gegeven, maar helemaal afscheid nemen, doe ik nog niet. Door de coronacrisis blijf ik nog twee maanden werken als interimleerkracht. Zo komt het dat ik pas eind dit jaar van mijn leerlingen afscheid moet nemen, maar het is altijd fijn om eens in de bloemetjes gezet te worden.”

Lees meer over:

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten