https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Dag van de Leerkracht gevierd in Marke

© (Foto EDB)
Redactie KW

Ook in Marke werd de Dag van de Leerkracht gevierd.

In de Vrije Centrumschool in Marke kwam de nieuwe Kortrijkse belleman Stephan Vandemaele op dinsdagmorgen 5 oktober langs voor de Dag van de Leerkracht.

Met heel veel enthousiasme spoorde de belleman de kinderen van de basisschool aan om hun juffen en meesters een applaus te geven en de hele dag flink te zijn.

De mensen van de ouderraad bedankten op deze speciale dag ook de leerkrachten, directie en medewerkers van de school met een potje snoep.

Airkesmachine in Athena Ter Bruyninge

© (Foto EDB)

Omwille van Dag van de Leerkracht nodigde directeur Hilde Van Brussel op dinsdagmorgen 5 oktober Airkesmachine uit als verrassing voor de leerkrachten en de leerlingen. “Leerkracht zijn is niet altijd de gemakkelijkste job”, zei Hilde. “Deze mensen staan elke dag met hart en ziel voor de klas. Elke dag krijgen de leerlingen nieuwe kansen en wordt naar hen geluisterd. Leerkrachten verdienen respect.”

De leerkrachten werden dinsdag in de bloemetjes gezet met een kleine attentie. “We zetten de dag vrolijk in met muziek, zang en dans. Ook voor onze leerlingen wilden we de dag vreugdevol inzetten, want zonder leerlingen zouden er ook geen leerkrachten nodig zijn. We doen dit ook omdat we samen één school zijn en elkaar appreciëren.” (EDB)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.