https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Broers en zusje schenken 200 euro aan woonzorgcentrum in Deerlijk

Redactie KW

Vier kinderen uit één gezin organiseerden op eigen initiatief een koffie- en spelnamiddag voor buren en vrienden. Zij brachten de 201 euro opbrengst naar het woon-zorgcentrum.

Guust (11), Marthe (9), Staf (8) en Fons (6) Vandaele waren vergezeld van hun mama Nathalie Nuyttens en oma Angelique De Witte. Oma is de wijkburgemeester van de Deerlijkse Molenhoek.

Guust is enthousiast. “We hoorden op de radio over de Warmste Week van Studio Brussel en wilden ook iets doen. We waren drie dagen bezig met de voorbereiding en nodigden met een briefje de mensen uit de buurt uit. Wij waren verrast hoeveel mensen er afkwamen. Koffie, koekjes, frisdrank en zelfs cava was er te koop. We zorgden ook voor spelletjes en animatie.”

“De kinderen genoten ervan. Ze wilden de opbrengst aan een goed doel schenken en wij gingen ermee naar het woon-zorgcentrum,” zegt mama Nathalie

Directeur Johan Wastijn vertelde dat hij er enkele zaken mee zou aankopen waarvan alle bewoners kunnen genieten. De kinderen glunderden en werden nog getrakteerd op een ijsje en een drankje.

(MV – Foto MV)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.