Boek voor 70 jaar vzw Onze Kinderen in Rumbeke

Vlnr. Johan Vergote, Paul Nieuwdorp en Bernard Caemerlynck. © Stefaan Beel
Redactie KW

In het kenniscentrum ARhus werd het boek ‘Er is altijd een toekomst’ voorgesteld. Het kwam tot stand in het kader van de 70ste verjaardag van het jeugdhulpverleningscentrum Onze Kinderen uit Rumbeke.

Het eerste exemplaar van het boek werd door uitgever Johan Vergote (Bibliodroom) overhandigd aan Bernard Carmerlynck, voorzitter Raad van Bestuur, en Paul Nieuwdorp, algemeen directeur van Onze Kinderen.

“Het is geen geschiedkundig werk, maar wel een belevingsboek vol getuigenissen, recht uit het hart, van zij die de voorbije 70 jaar in Onze Kinderen hebben verbleven”, vertelt Paul Nieuwdorp. “Voor de lezer is het vaak even slikken. De naakte waarheid raakt en zet aan tot nadenken.”

Voor de prijs van 25 euro kan het boek worden afgehaald bij Kenniscentrum ARhus of bij Onze Kinderen zelf. Wie het graag krijgt opgestuurd, betaalt 30 euro via BE14 4675 0473 9183 van Onze Kinderen. Alle opbrengst gaat naar de werking van de vzw Onze Kinderen. Meer info : secretariaat@vzw-ok.be of tel. 051 22 21 44. (EBRO)

Lees hierover ook in Krant van West-Vlaanderen, De Weekbode editie Roeselare.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.