Babyboom in basisschool De Duizendpoot in Menen

Redactie KW

2014 was in basisschool De Duizendpoot een vruchtbaar jaar. Maar liefst acht leerkrachten en medewerkers van de school werden mama.

Het succesverhaal begint op 6 januari als Niene, het dochtertje van leerkracht rooms-katholieke godsdienst Eef Delorge geboren wordt. Op 28 mei werd Mounia El Machaoud mama van Amina. Sofie Vandenheede (CLB) beviel op 11 juli van een zoontje Vic en op 23 juli werd juf Jennifer Windels van het vierde leerjaar mama van Iliyas. Leonie werd op 12 augustus geboren. Zij is het dochtertje van Nele Van Waeyenberge die lesgeeft in de derde klas. Op 28 september beviel Juf Charlot Vanhoutte van een zoontje Sem.

Trotse directeur

In december werden twee kindjes geboren: op 8 december werd juf Jozefien Viaene van de tweede kleuterklas mama van Paulien. Geisja Barbier, die als onderhoudswerkvrouw in de school werkt, sluit het rijtje af. Zij werd op 29 december mama van een dochtertje Leilani.

Directeur Carine Favoreel is heel erg trots op de nieuwe mama’s. Ze geeft nog even mee dat er naast de directeur en de secretaresse op de basisschool nog een ICT’er, een CLB-medewerker, drie onderhoudswerkvrouwen, een buschauffeur, twee busbegeleiders en twee personeelsleden voor de opvang werken.

(Lien – Foto WO)

Lees hierover ook in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode De Leie van vrijdag 23 januari.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.