AZ Delta heeft vestigingen in Roeselare, Menen en Torhout. Elke vestiging heeft zijn corona-afdeling waar de geteste patiënten nog gescheiden worden van de patiënten waarbij het vermoeden van coronabesmetting bestaat. In totaal is het aantal mogelijke besmettingen met corona daar al opgelopen van 68 tot 95. Die mensen wachten nog op het resultaat van hun test. Het aantal effectieve coronapatiënten ging de hoogte in van 11 naar 16. De patiënt die op intensieve zorgen ligt, wordt in de Wilgenstraat in Roeselare verzorgd.

Bij AZ Delta zitten ondertussen ook al tien zorgverleners thuis die drager zijn van het virus. Dat hebben ze daarom niet noodzakelijk opgelopen in het ziekenhuis, het kan evenzeer in de thuissituatie gebeurd zijn.

Ondertussen is de verhuizing naar de campus Rumbeke uitgesteld.

AZ Delta heeft vestigingen in Roeselare, Menen en Torhout. Elke vestiging heeft zijn corona-afdeling waar de geteste patiënten nog gescheiden worden van de patiënten waarbij het vermoeden van coronabesmetting bestaat. In totaal is het aantal mogelijke besmettingen met corona daar al opgelopen van 68 tot 95. Die mensen wachten nog op het resultaat van hun test. Het aantal effectieve coronapatiënten ging de hoogte in van 11 naar 16. De patiënt die op intensieve zorgen ligt, wordt in de Wilgenstraat in Roeselare verzorgd.Bij AZ Delta zitten ondertussen ook al tien zorgverleners thuis die drager zijn van het virus. Dat hebben ze daarom niet noodzakelijk opgelopen in het ziekenhuis, het kan evenzeer in de thuissituatie gebeurd zijn.Ondertussen is de verhuizing naar de campus Rumbeke uitgesteld.