Ondernemend Rumbeke wil ondernemers ondersteunen met affichecampagne en cadeaubon

Op de foto zie je de bestuursleden van Ondernemend Rumbeke met rechtstaand v.l.n.r. Mark Desmet, Marc Dubois, Nathalie Nowé, Iveline Vinckier, Christine Verbeke en Stefaan Parrein. Zittend herken je Lisenka Pelckmans, Hans Dewulf en Isabelle Siau. Koen Foulon en Jeroom Vandewalle ontbreken. (foto JCR) © Regional
Thomas Dubois
Thomas Dubois Editieredacteur De Weekbode Roeselare – Izegem – Tielt

Met een eindejaarsmagazine in meer dan 10.000 bussen wil Ondernemend Rumbeke de lokale handelaars en ondernemers een hart onder de riem steken. Daarnaast pakken ze ook uit met een affichecampagne én is er de lancering van de Rumbeekse Cadeaubon.

Ondernemend Rumbeke werd vlak voor de eerste lockdown in maart boven de doopvont gehouden, op een moment dat er nog geen sprake was van een rampzalig 2020. De traditionele kerstmarkt is afgelast en heel wat winkels en horecazaken zijn momenteel gesloten in afwachting van heropening. “Met Ondernemend Rumbeke willen we de lokale economie ondersteunen”, horen we van voorzitter Hans Dewulf.

Dat doen ze tijdens dit eindejaar met verschillende initiatieven. Eerst en vooral met het eindejaarsmagazine dat komende week in Rumbeke, Oekene en Beitem wordt verdeeld. Daarin staan heel wat handelaars, het bewijs van de economische rijkdom van groot-Rumbeke. Binnenin vind je ook een affiche met opschrift ‘Wat nu even niet kan, daar wens ik jou het meeste van’, een oproep om lokaal te kopen. Bedoeling is om de affiche met hoopvolle boodschap op te hangen. Het bestuur van Ondernemend Rumbeke zal in de tweede helft van december de straat op trekken en tien willekeurige winnaars selecteren.

lokale economie

Die krijgen dan een Rumbeekse Cadeaubon ter waarde van 25 euro. Die cadeaubon is in het leven geroepen met de bedoeling om de lokale ondernemers te ondersteunen. Je kan een bon, per 25 euro, kopen in een van de verkooppunten of bestellen via info@ondernemendrumbeke.be.

Met de bon kan je terecht bij de leden van Ondernemend Rumbeke, de manier om in moeilijke coronatijden de lokale economie te ondersteunen. (TD)

Alle info via www.ondernemendrumbeke.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier