De uitbaatster van café 't Nieuw Gemeentehuis, Caroline Vandebeek, had dit jaar nochtans de nodige inspanningen gedaan om de gevel van haar zaak volledig in kerstlichtjes te versieren. Voor de komende eindejaarsfeesten organiseert de waardin een kerstmarkt in het zaaltje aan het café.

De bedrading van de kerstverlichting werd doorgeknipt door onbekenden. Caroline bleef echter niet bij de pakken zitten en al snel kon de kerstverlichting opnieuw haar werk doen. Wie de vandalen zijn, is voorlopig niet geweten. (SR)

De uitbaatster van café 't Nieuw Gemeentehuis, Caroline Vandebeek, had dit jaar nochtans de nodige inspanningen gedaan om de gevel van haar zaak volledig in kerstlichtjes te versieren. Voor de komende eindejaarsfeesten organiseert de waardin een kerstmarkt in het zaaltje aan het café. De bedrading van de kerstverlichting werd doorgeknipt door onbekenden. Caroline bleef echter niet bij de pakken zitten en al snel kon de kerstverlichting opnieuw haar werk doen. Wie de vandalen zijn, is voorlopig niet geweten. (SR)