De omwonenden kregen er een rondleiding waarbij ook de diensten voorgesteld werden. Zo zullen de omwonenden er tijdens de middag kunnen genieten van een warme maaltijd, zodat ze niet alleen thuis moeten eten. Verder zullen er ook activiteiten georganiseerd worden. De aanwezigen werden al bevraagd naar hun wensen rond activiteiten.

Wie het formulier ingevuld had, mocht een verzoeknummer aanvragen bij de dj van dienst. Het nieuwe dienstencentrum wordt de opvolger van het huidige lokaal in de Dijk aan de Blankenbergsesteenweg in Sint-Pieters. Schepen Pablo Annys ging alvast eens luisteren bij de aanwezigen. Hij wees erop dat er op termijn 400 nieuwe woningen bijkomen in Sint- Pieters, waarvan heel wat sociale woningen.

(SR)

De omwonenden kregen er een rondleiding waarbij ook de diensten voorgesteld werden. Zo zullen de omwonenden er tijdens de middag kunnen genieten van een warme maaltijd, zodat ze niet alleen thuis moeten eten. Verder zullen er ook activiteiten georganiseerd worden. De aanwezigen werden al bevraagd naar hun wensen rond activiteiten. Wie het formulier ingevuld had, mocht een verzoeknummer aanvragen bij de dj van dienst. Het nieuwe dienstencentrum wordt de opvolger van het huidige lokaal in de Dijk aan de Blankenbergsesteenweg in Sint-Pieters. Schepen Pablo Annys ging alvast eens luisteren bij de aanwezigen. Hij wees erop dat er op termijn 400 nieuwe woningen bijkomen in Sint- Pieters, waarvan heel wat sociale woningen. (SR)