Oldtimerclub Doedotos organiseert meeting op Gits Platse

Doedotos-bestuursleden Paul Demunster, Marianne Dumon, Geert Wyseure, Kris Coucke en Carine Verhaeghe. © EVG
Redactie KW

Op zondag 1 mei organiseert oldtimerclub ‘Doedotos’ een meeting op Gits Platse. Iedereen, met of zonder oldtimer, is heel de namiddag welkom voor een drankje op het marktplein van Gits.

“Onze oldtimerclub bestaat sinds 2018 en we organiseerden eerder al een aantal succesvolle rondritten waarvan de opbrengst naar het goede doel ging. We merkten op dat er telkens een aanzienlijke delegatie uit Gits meereed, vandaar ons idee om dit keer in onze hometown te blijven.”

“Op zondag 1 mei kan iedereen genieten van mooie wagens bij een drankje. Ook mensen met een classic car zijn welkom en we mogen zelfs enkele oude bromfietsen en motoren verwelkomen”, begint bestuurslid Geert Wyseure. Doedotos is een lokale oldtimerclub die naast het goede doel ook de lokale handelaars wil steunen. “Elke rondrit start in café ’t Geniep en het einde voorzien we in de Gitse sporthal.”

Dwars door Sadef

“Onze eerstvolgende rondrit staat gepland op zondag 17 juli met een ‘specialleke’. We rijden met de wagens dwars doorheen het bedrijf Sadef. Uniek om eens binnen te rijden en een kijkje te nemen in hun imposante ateliers.”

“Later dit jaar, in september, zijn we ook naar goede gewoonte aanwezig op het kermisweekend met een kermiscafé en rondrit. Maar eerst focussen we ons op een geslaagde en sfeervolle meeting bij goed weer. Want zeg nu zelf, onder een stralende zon komen die prachtige wagens toch meer tot hun recht”, aldus het bestuur van Doedotos. (EVG)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.