Oldtimerbeurs Prewar Days vindt virtueel plaats

De tweede editie van Prewar Days in Waregem, de oldtimerbeurs voor wagens van voor de Tweede Wereldoorlog, wordt uitgesteld naar december 2021. De beurs had vorig jaar voor het eerst plaats in Waregem Expo, en was een ongezien succes.

© RVL
© RVL

“Gezien de huidige situatie in verband met de coronacrisis blijft aanhouden, zijn wij als organisatie genoodzaakt de beurs te verplaatsen naar 10, 11 en 12 december 2021”, zegt organisator Michael Bossaert uit Woesten.

Het verloop van de beurs en de invulling van de expo verliep in een stroomversnelling. Op ruim twee maand voor de aanvang van Prewar Days was de zaal voor 90% ingenomen. Steeds meer prewar-enthousiasten wisten met passie deze beurs te ondersteunen.

Virtuele editie

“Wij als organisatie waren dan ook volledig klaar om de bezoekers en exposanten op een veilige manier te ontvangen. Het handelsprotocol lag klaar en er waren duidelijke richtlijnen voorzien om alles zo coronaproof mogelijk te laten verlopen. We vinden het enorm jammer dat we de tweede editie met een jaar moeten opschuiven”, aldus nog Michael Bossaert en daarom stelt hij het volgende initiatief voor.

Op 18, 19 en 20 december 2020 zal Prewar Days ‘virtueel’ plaats vinden. In samenspraak met onze exposanten zullen we foto’s en video’s van de wagens die fysiek op de beurs gingen staan, delen via onze sociale mediakanalen. Het onlinegebeuren is absoluut niet te vergelijken met de fysieke beurs, maar zo proberen we toch de mooie bolides bij de bezoekers te brengen”, zegt Bossaert. Het is dus zeker aangeraden om de sociale mediakanalen van Prewar Days in de gaten te houden (Facebook, Instagram, LinkedIn).

“We hopen alle liefhebbers volgend jaar te mogen verwelkomen op de tweede editie van Prewar Days in Waregem Expo op 10, 11 en 12 december 2021”, besluit Bossaert. (AHP)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.