Al weken wordt er van gesproken. Op vrijdag 5 oktober is het eindelijk zo ver. Dan opent reus James de oktoberkermis op het Wapenplein, de Groentemarkt, het Mijnplein en het Petrus- en Paulusplein de oktoberkermis. Reus James is al voor het vijfde jaar op rij het gezicht van de Oktoberfoor. Ook dit jaar wordt iedereen uitgenodigd voor de grote openingsstoet op vrijdag 5 oktober. Vanaf 17.30 uur is iedereen welkom op de zeedijk ter hoogte van de Drie Gapers. De stoet zelf vertrekt om 18 uur. Van aan de Drie Gapers trekt de volledige stoet richting de vier pleinen. Wie deelneemt aan de stoet krijgt een map met alle attracties. Voor een euro per attractie kan men dan alle attracties aandoen en doorstrepen op hun kaart.

De Oktoberfoor herbergt dit jaar maar liefst 74 attracties. Er zijn de klassiekers, maar ook enkele nieuwe attracties sieren de Oostendse kermis. Draai rond op de spectaculaire 'Tiki Party' of zweeg over alles en iedereen heen met de 60 meter hoge molen 'Around The World'. Op maandag 29 oktober is er de traditionele verminderingsdag en op 31 oktober slaat de Halloweengekte op de kermis toe.

(JRO)

Al weken wordt er van gesproken. Op vrijdag 5 oktober is het eindelijk zo ver. Dan opent reus James de oktoberkermis op het Wapenplein, de Groentemarkt, het Mijnplein en het Petrus- en Paulusplein de oktoberkermis. Reus James is al voor het vijfde jaar op rij het gezicht van de Oktoberfoor. Ook dit jaar wordt iedereen uitgenodigd voor de grote openingsstoet op vrijdag 5 oktober. Vanaf 17.30 uur is iedereen welkom op de zeedijk ter hoogte van de Drie Gapers. De stoet zelf vertrekt om 18 uur. Van aan de Drie Gapers trekt de volledige stoet richting de vier pleinen. Wie deelneemt aan de stoet krijgt een map met alle attracties. Voor een euro per attractie kan men dan alle attracties aandoen en doorstrepen op hun kaart.De Oktoberfoor herbergt dit jaar maar liefst 74 attracties. Er zijn de klassiekers, maar ook enkele nieuwe attracties sieren de Oostendse kermis. Draai rond op de spectaculaire 'Tiki Party' of zweeg over alles en iedereen heen met de 60 meter hoge molen 'Around The World'. Op maandag 29 oktober is er de traditionele verminderingsdag en op 31 oktober slaat de Halloweengekte op de kermis toe.(JRO)