Okra Ruiselede steunt project van broeder Icket

Okra verkocht spullen op de tweedehandsmarkt op 1 mei en kon een cheque van 190 euro overhandigen aan de organisatoren die de opbrengst spenderen aan het project van broeder Icket in Kinshasa. (Foto WV)
Redactie KW

In het kader van het jaarthema ‘Ik heb de aarde lief’ nam Okra deel aan de rommelmarkt op 1 mei. De opbrengst van de verkoop schonken ze aan het project van broeder Icket in Kinshasa.

In de maand mei werden tweedehands spullen bij Okraleden opgehaald. Op 1 mei om 4.30 uur ‘s morgens werden de spullen uitgestald. Tijdens het uitpakken werden de eerste zaken al verkocht. De bestuursleden van Okra losten elkaar af en brachten zoveel mogelijk spullen aan de man. Om 16 uur werden ze echter uitgeregend, de overgebleven dingen werden terug ingepakt en naar de kringwinkel in Tielt gebracht.

Niettegenstaande de lage verkoopprijzen haalden ze toch een behoorlijke omzet. De volledige opbrengst van de verkoop werd aan broeder Icket geschonken. Een cheque ter waarde van 190 euro werd overhandigd aan het comité dat de rommelmarkt organiseert ten voordele van het project van broeder Icket.

(WV-foto WV)

Lees hierover ook in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Tielt van vrijdag 30 mei.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier