Nuba-R gooit de deuren open voor 1.700 bezoekers

Bigger, better & stronger. The sky is the limit voor de organisatoren van Nuba-R want de derde editie wordt de grootste tot nog toe. Na hun verhuis naar de nieuwe locatie afgelopen jaar bleek er heel wat potentieel te zitten in de groene omgeving nabij de Leie. De verlaagde Leieboorden blijven hier weg, maar een verloren stukje Leiewater van de oude Leiearm weet er zich wel een mooie weg in te banen.

De locatie werd groter en beter aangepakt. Er werden echter geen bomen of andere planten omgekapt om alles tot een goed einde te brengen. © TV

De locatie die plaats biedt aan 1.700 liefhebbers gooide vandaag woensdag uitzonderlijk vroeg zijn deuren open en verwelkomde alvast heel wat nieuwsgierigen en werkkrachten die benieuwd waren naar het eindresultaat. “We hebben uitzonderlijk veel geluk met het prachtige weer en uiteraard hopen we op dat het wederom een prachtige zomer wordt. We organiseren allerlei toffe evenementen voor onze bezoekers zodat niemand op zijn honger blijft zitten“, besluit Gilles Verhaeghe.

Op de foto herkennen we Nick, Rebecca, Ophelie, Lorenzo, Louis en Maatje.
Op de foto herkennen we Nick, Rebecca, Ophelie, Lorenzo, Louis en Maatje.© TV

En er is nog goed nieuws voor de bezoekers want de tweede bar werd uitgebreid naar een even grote versie als de hoofdbar. “Een heuse meerwaarde voor de aanwezigen”, knikt Nick onder het goedkeurend oog van zijn vrienden. “We zijn hier vaste klant en hebben ook wat meegeholpen met de voorbereidingen. Mijn bedrijf hielp mee met het aanleggen van de groen decoratie. We zijn hier nu samen met een aantal vrienden, maar dit was geheel niet gepland. Heel erg fijn dus dat we allemaal van hetzelfde idee waren”, besluit Nick.

Ook de vriendengroep van Arthur blijken grote liefhebbers van de locatie te zijn. “We komen al sinds de eerste editie naar hier. We vinden het een van de aangenamere bars omwille van de grote hoeveelheid groen rondom ons. In de zomer is het hier dan echt zalig vertoeven. Ik merk ook op dat er meer voorzieningen zijn dan vorig jaar dus dat zullen we nog even moeten ontdekken.”

Op de foto herkennen we Arno, Amber, Dorrileen, Arthur, Thibaut, Steffi en Bert.
Op de foto herkennen we Arno, Amber, Dorrileen, Arthur, Thibaut, Steffi en Bert.© TV

Wie wil genieten van zomerse drankjes, tapas, live muziek, sfeervolle verlichting, een kinderspeeltuin of gewoon een pint wil pakken met zijn collega’s of vrienden kan nog terecht tot 15 september 2019 in Nuba-R ter hoogte van de Ronde van Vlaanderenbrug. De openingsuren zijn afhankelijk van het weer, maar er wordt de komende maanden vrij mooi zomerweer voorspeld.

(TV)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.