Afgelopen dinsdag raakte bekend dat een lid van het keukenteam van restaurant Hula in Heule positief testte op het coronavirus. De zaak besloot meteen om de deuren te sluiten tot en met woensdag 22 juli en liet de rest van het personeel testen. Niemand anders bleek positief.

Nu slaat Covid-19 ook toe in Brasserie Heuvelhof in Torhout. "Helaas heeft het virus ook bij ons team toegeslagen", klinkt het in een korte boodschap op hun Facebookpagina. "Daarom hebben wij besloten om de quarantainemaatregelen te respecteren en we willen de veiligheid voor iedereen garanderen. Wij sluiten de deuren met heel veel pijn in het hart tijdens dit mooie verlengde weekend."

"Ons uiterste respect gaat naar ons team, elk lid liet zich ondertussen testen." Die vonden plaats op donderdag 16 juli. Het restaurant wil op woensdag 22 juli opnieuw de deuren openen. "In de vertrouwde coronaproof-versie, uiteraard. "We zullen de maatregelen zelfs nog iets aanscherpen om jullie opnieuw te kunnen ontvangen."

🍀Spijtig 🍀 Helaas heeft ook bij ons in het team de Corona toegeslaan. Daarom hebben wij dan ook besloten om de...

Geplaatst door Brasserie Heuvelhof op Donderdag 16 juli 2020
Afgelopen dinsdag raakte bekend dat een lid van het keukenteam van restaurant Hula in Heule positief testte op het coronavirus. De zaak besloot meteen om de deuren te sluiten tot en met woensdag 22 juli en liet de rest van het personeel testen. Niemand anders bleek positief.Nu slaat Covid-19 ook toe in Brasserie Heuvelhof in Torhout. "Helaas heeft het virus ook bij ons team toegeslagen", klinkt het in een korte boodschap op hun Facebookpagina. "Daarom hebben wij besloten om de quarantainemaatregelen te respecteren en we willen de veiligheid voor iedereen garanderen. Wij sluiten de deuren met heel veel pijn in het hart tijdens dit mooie verlengde weekend.""Ons uiterste respect gaat naar ons team, elk lid liet zich ondertussen testen." Die vonden plaats op donderdag 16 juli. Het restaurant wil op woensdag 22 juli opnieuw de deuren openen. "In de vertrouwde coronaproof-versie, uiteraard. "We zullen de maatregelen zelfs nog iets aanscherpen om jullie opnieuw te kunnen ontvangen."