Het landbouwgezin Hans Denoo en Katleen Demaeght van 't Groenselpoortje in de Bazelarestraat 6 in Sint-Pieters-Kapelle staan er met onder meer groenten en fruit en laten weten dat zij vanaf zaterdag 11 april niet enkel op woensdag- maar ook op zaterdagmorgen zullen aanwezig zijn op het Jonkvrouwe Gellaplein aan de kerk in Sint-Pieters-Kapelle en dat nu zoals de woensdag van 8 tot 13 uur.

Vanaf zaterdag omvat hun gamma ook nieuwe Belgische aardappelen asperges en aardbeien. Katleen: "Wij nemen alle voorzorgen om de mensen te beschermen en hebben op het marktplein aanduidingen geplaatst voor de klanten zodat ze op anderhalve meter van elkaar in de wachtrij kunnen plaatsnemen."

Verder blijft de hoevewinkel in de Bazelarestraat door het coronagebeuren iedere dag geopend.

Het landbouwgezin Hans Denoo en Katleen Demaeght van 't Groenselpoortje in de Bazelarestraat 6 in Sint-Pieters-Kapelle staan er met onder meer groenten en fruit en laten weten dat zij vanaf zaterdag 11 april niet enkel op woensdag- maar ook op zaterdagmorgen zullen aanwezig zijn op het Jonkvrouwe Gellaplein aan de kerk in Sint-Pieters-Kapelle en dat nu zoals de woensdag van 8 tot 13 uur. Vanaf zaterdag omvat hun gamma ook nieuwe Belgische aardappelen asperges en aardbeien. Katleen: "Wij nemen alle voorzorgen om de mensen te beschermen en hebben op het marktplein aanduidingen geplaatst voor de klanten zodat ze op anderhalve meter van elkaar in de wachtrij kunnen plaatsnemen." Verder blijft de hoevewinkel in de Bazelarestraat door het coronagebeuren iedere dag geopend.