De federale overheid besliste om alle landsgrenzen te sluiten voor niet-essentiële verplaatsingen. Afgelopen weekend merkte de politie dat heel wat mensen nog de sluipwegen in en rond de gemeente gebruikten om alsnog België binnen te komen. Daarom plaatste de politie betonblokken en containers op alle sluipwegen richting Nederland. Die werden in de loop van maandag geplaatst. Wie toch nog de grens over moet met een geldige reden en de nodige documenten, kan dat doen via de controlepost langs de Sluisstraat. Als je probeert om de blokkades toch te omzeilen, kan je opgespoord worden via de mobiele camera's die bij de blokkades opgesteld staan.

De politie van Knokke-Heist stelde al 42 processen-verbaal op voor samenscholingen en toeristen die naar Knokke-Heist afzakten zonder geldige reden. (DM)

De federale overheid besliste om alle landsgrenzen te sluiten voor niet-essentiële verplaatsingen. Afgelopen weekend merkte de politie dat heel wat mensen nog de sluipwegen in en rond de gemeente gebruikten om alsnog België binnen te komen. Daarom plaatste de politie betonblokken en containers op alle sluipwegen richting Nederland. Die werden in de loop van maandag geplaatst. Wie toch nog de grens over moet met een geldige reden en de nodige documenten, kan dat doen via de controlepost langs de Sluisstraat. Als je probeert om de blokkades toch te omzeilen, kan je opgespoord worden via de mobiele camera's die bij de blokkades opgesteld staan.De politie van Knokke-Heist stelde al 42 processen-verbaal op voor samenscholingen en toeristen die naar Knokke-Heist afzakten zonder geldige reden. (DM)