Nu ook bekroning voor de ‘deuredoeners’ tijdens alternatieve Roeselare Awards

De winnaars tijdens de vorige editie. Dit jaar is er ook een award voor de ‘deuredoeners’.©STEFAAN BEEL Stefaan Beel
De winnaars tijdens de vorige editie. Dit jaar is er ook een award voor de ‘deuredoeners’.©STEFAAN BEEL Stefaan Beel
Thomas Dubois

De plannen voor de 24ste editie van de Roeselare Awards, voorzien op 12 juni, krijgen steeds meer vorm. Afhankelijk van de coronaontwikkelingen zal worden gekozen voor een volledig digitaal gebeuren of een event met een kleiner aantal aanwezigen op het feest.

Nieuw jaar is dat de Award winkelbeleving voor dit jaar gewijzigd wordt naar de ‘deuredoen’ award. “Bleef je in 2020 niet bij de pakken zitten en werkte jouw creativiteit, ondernemerschap inspirerend voor klanten en collega’s, dan is deze Award er één voor jou!”, aldus Kris Declercq, voorzitter van het Awards-comité.

Intussen dienden heel wat handelaars, ondernemingen hun kandidatuur in voor één van de 8 awards. Kandidaturen indienen voor de awards kan nog tot en met 15 maart.

Nomineer jezelf of een ander in één van de volgende categorieën: Award Persoonlijkheid, Handelaar, ‘Deuredoen’, Communicatie, Renovatie, Nieuwbouw, Bedrijf en Starter van het jaar.

Kandidaten kunnen zich hiertoe aanmelden op de daartoe voorziene formulieren op www.roeselare-awards.be of schriftelijk op Roeselare Awards 20, Meiboomlaan 33, 8800 Roeselare tot uiterlijk 15 maart 2020 23.59 uur.

Eind maart worden de eerste nominaties bekend gemaakt .

“Oltegoare zien we er meer dan ooit naar uit om samen de Awards te vieren!”, besluit de burgemeester.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.