"Oostende kan doorheen het jaar uitpakken met heel wat culinaire evenementen. North Sea Beer Festival is een vast onderdeel in dat aanbod en een aanrader voor zowel Oostendenaars als bezoekers. De nieuwe locatie op het Zeeheldenplein zorgt ervoor dat de link met de Noordzee vanaf nu nog sterker is", zegt burgemeester Bart Tommelein. "Met de locatiewissel halen we ook de druk op het Leopoldpark naar beneden. Onze historische groene long in het centrum kan even tot rust komen."

Jim Deschepper, organisator: "Deze vijfde editie brengt opnieuw meer dan 30 brouwers samen. Dat we dit jaar de kans krijgen om de Noordzee als achtergrond te gebruiken, is natuurlijk een zeer leuke extra. Vorig jaar konden we rekenen op 12.000 bezoekers en dat proberen we dit jaar natuurlijk te evenaren en misschien zelfs te verbeteren."

"Oostende kan doorheen het jaar uitpakken met heel wat culinaire evenementen. North Sea Beer Festival is een vast onderdeel in dat aanbod en een aanrader voor zowel Oostendenaars als bezoekers. De nieuwe locatie op het Zeeheldenplein zorgt ervoor dat de link met de Noordzee vanaf nu nog sterker is", zegt burgemeester Bart Tommelein. "Met de locatiewissel halen we ook de druk op het Leopoldpark naar beneden. Onze historische groene long in het centrum kan even tot rust komen."Jim Deschepper, organisator: "Deze vijfde editie brengt opnieuw meer dan 30 brouwers samen. Dat we dit jaar de kans krijgen om de Noordzee als achtergrond te gebruiken, is natuurlijk een zeer leuke extra. Vorig jaar konden we rekenen op 12.000 bezoekers en dat proberen we dit jaar natuurlijk te evenaren en misschien zelfs te verbeteren."