Nore (11) zwemt twee uur aan een stuk en krijgt privé-optreden van #LikeMe in haar woonkamer

Nore wist niet waar ze het had toen Studio Brussel DJ Michèle Cuvelier haar kwam verrassen. © MP
Redactie KW

Nore dacht dat er alleen een interview op de kamer met Studio Brussel op het programma stond maar plots zaten er vier zangers van de populaire serie en muziekgroep #LikeMe gewoon bij haar in de zetel.

Nore verwelkomde het viertal met open mond maar overdonderd door de verrassing bleef ze zo goed als sprakeloos. Bovendien zongen de zangers voor Nore het nummer ‘Allemaal’. Het privé-huiskamerconcertje kwam ook live op televisie.

“Dit had ik echt niet verwacht”, zei Nore nadien. “Ik ben superfan van #LikeMe en zoiets meemaken is gewoon de max. Ik was wat overdonderd en heb ook niet super veel kunnen vragen aan het viertal. Voor mij verliep het gewoon perfect. Dit is een herinnering voor het leven. Straks ga ik ook nog naar het concert op het Mandelaplein en dan geef ik ook mijn cheque af aan de organisatie.”

Nore bij de cast van #LikeMe en Michèle Cuvelier.
Nore bij de cast van #LikeMe en Michèle Cuvelier.© MP

Nore verzamelde met haar zwemmarathon Swim For Life 505 euro. Ze zwom op 2 uren tijd zo’n vier kilometer. En dat vonden de acteurs van #LikeMe grandioos. Het ingezamelde geld gaat naar de branding WAAK vzw waar de mama van Nore al jaren werkt. “Volgend jaar zet ik weer een actie op poten maar ik weet nog niet precies wat ik zal doen.”

(MP)