Dat hij het eten uit zijn mond moet sparen om zijn kinderen alles te kunnen geven, liet Levi Van Herzeele (39) vorige week in onze krant optekenen.Sindsdien krijgt de Wielsbekenaar vanuit alle kanten hulp toegestoken. "En dat doet enorm veel deugd", glundert hij.

"West-Vlaanderen heeft écht een warm hart. Dat weet ik dankzij jullie krant" - Levi Vanherzeele

"Vrijdag (toen de oproep in De Krant van West-Vlaanderen verscheen, red.) stond mijn telefoon amper stil. Het was overweldigend. Ik kreeg al heel wat voeding in conserven, maar ook vers fruit en zelfs charcuterie. Iemand schonk ons zelf een televisie en een bij een pizzeria uit het Kortrijkse mochten we zelfs gratis gaan eten. Met de melding dat we zeker nog eens welkom zijn. Die golf aan solidariteit pakt me enorm."

Voedselbank in Kortrijk

Via zijn werkgever, de vuilnisophaaldienst van de stad Kortrijk, kan Levi nu ook terecht bij de voedselbank van Kortrijk. "Dat lost heel veel op", zegt Levi, die ook al schoenen geschonken kreeg. "Die zijn meer dan welkom, want het is al een eeuwigheid geleden dat ik nog eens iets voor mezelf kocht."

Naast de storm van positieve reacties kreeg Levi ook enkele negatieve geluiden te verwerken. "Maar daar trek ik me niks van aan. Je weet dat er altijd mensen zo zullen reageren. Ik onthou vooral de vele mooie gebaren. West-Vlaanderen heeft écht een warm hart. En dat weet ik dankzij jullie krant."

"Ik ben trouwens van plan om ook zélf mensen te helpen. Dankzij dit verhaal heb ik organisaties leren kennen die anderen een duwtje in de rug willen geven en daar wil ik mijn steentje aan bijdragen. Ik heb enorm veel huisraad die ik zelf niet gebruik, maar voor iemand anders een wereld van verschil kan betekenen. Dat wil ik nu wegschenken."

Dat hij het eten uit zijn mond moet sparen om zijn kinderen alles te kunnen geven, liet Levi Van Herzeele (39) vorige week in onze krant optekenen.Sindsdien krijgt de Wielsbekenaar vanuit alle kanten hulp toegestoken. "En dat doet enorm veel deugd", glundert hij. "Vrijdag (toen de oproep in De Krant van West-Vlaanderen verscheen, red.) stond mijn telefoon amper stil. Het was overweldigend. Ik kreeg al heel wat voeding in conserven, maar ook vers fruit en zelfs charcuterie. Iemand schonk ons zelf een televisie en een bij een pizzeria uit het Kortrijkse mochten we zelfs gratis gaan eten. Met de melding dat we zeker nog eens welkom zijn. Die golf aan solidariteit pakt me enorm."Via zijn werkgever, de vuilnisophaaldienst van de stad Kortrijk, kan Levi nu ook terecht bij de voedselbank van Kortrijk. "Dat lost heel veel op", zegt Levi, die ook al schoenen geschonken kreeg. "Die zijn meer dan welkom, want het is al een eeuwigheid geleden dat ik nog eens iets voor mezelf kocht."Naast de storm van positieve reacties kreeg Levi ook enkele negatieve geluiden te verwerken. "Maar daar trek ik me niks van aan. Je weet dat er altijd mensen zo zullen reageren. Ik onthou vooral de vele mooie gebaren. West-Vlaanderen heeft écht een warm hart. En dat weet ik dankzij jullie krant.""Ik ben trouwens van plan om ook zélf mensen te helpen. Dankzij dit verhaal heb ik organisaties leren kennen die anderen een duwtje in de rug willen geven en daar wil ik mijn steentje aan bijdragen. Ik heb enorm veel huisraad die ik zelf niet gebruik, maar voor iemand anders een wereld van verschil kan betekenen. Dat wil ik nu wegschenken."