Nog steeds geen spoor van Patrick Van Steenkiste uit Hertsberge

Patrick Van Steenkiste is al van dinsdagavond spoorloos. © GF
Redactie KW

Niemand uit de regio blijft onbewogen bij het bericht dat verspreid werd rond de vermiste Patrick Van Steenkiste. Hij verliet dinsdagavond om 18.00 uur het ouderlijk huis in de Sparrendreef in Hertsberge. Sindsdien is er niets meer over hem gehoord.

Ook zoon Matthieu die via facebook donderdagochtend het berichtje verspreidde, heeft geen idee welke richting hij is uitgewandeld. Hij vroeg wel om de foto van zijn vader zoveel mogelijk in de regio te verspreiden zodat mensen die hem misschien hebben opgemerkt, tips kunnen geven. Ondertussen heeft de politie ook al de nodige inspanningen gedaan, vertelt hij.

Private camerabeelden

“Honden en helikopter hebben hun werk gedaan, maar vonden niets. Het is moeilijk om het bos uit te kammen als je weet dat we zoeken in het grootste aaneengesloten bosgebied van West-Vlaanderen en je geen idee hebt van waar je moet kijken. Daarom zijn we vooral op zoek naar camerabeelden (privaat) die mogelijk iets van de openbare weg hebben gefilmd in de brede omgeving. Ik denk dan aan de weg van Wingene naar Beernem, maar ook alle poortcamera’s in het bos van Hertsberge, of vanaf het einde van de Kasteeldreef richting Waardamme. De politie kan elke nuttige (nadruk hierop) tip gebruiken“, aldus zoon Matthieu.

Nuttige tips zijn welkom

Tips zijn welkom! Patrick is 1m82 en is normaal gebouwd. Hij heeft grijs haar en een opkomende grijze baard. Hij draagt een bril met een donker, rond montuur. Ten tijde van zijn verdwijning was hij gekleed in een bruine broek, een bruine trui, een wit shirt met krijtstrepen, een zwarte jas, bruine schoenen, een pet en zwarte handschoenen.

Wie Patrick Van Steenkiste gezien heeft of weet waar hij zich bevindt, kan contact opnemen met de politie op het gratis telefoonnummer 0800/30.300 of via mail op het adres opsporingen@police.belgium.eu.

(PH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier