Met dit initiatief willen de studenten van hogeschool Vives de A.L.S.-liga en hun docent Dave Werbrouck steunen. Dave werd zelf getroffen door ALS en lanceerde recent een oproep naar meer experimenteel onderzoek op levende patiënten. "Met onze actie willen we Dave zijn vleugels geven en het debat hierover helpen openen", aldus de studenten.

Maar om dat te doen is er nog heel wat volk nodig. "We zijn op zoek naar 2.088 mensen die samen met ons wereldrecordhouder willen worden. Dit aantal staat symbool voor de goede doelen die geregistreerd staan bij de Warmste Week. We hebben er alvast super veel zin in om de vuurwerkstokjes samen aan te steken", klinkt het.

(A.N)

Met dit initiatief willen de studenten van hogeschool Vives de A.L.S.-liga en hun docent Dave Werbrouck steunen. Dave werd zelf getroffen door ALS en lanceerde recent een oproep naar meer experimenteel onderzoek op levende patiënten. "Met onze actie willen we Dave zijn vleugels geven en het debat hierover helpen openen", aldus de studenten. Maar om dat te doen is er nog heel wat volk nodig. "We zijn op zoek naar 2.088 mensen die samen met ons wereldrecordhouder willen worden. Dit aantal staat symbool voor de goede doelen die geregistreerd staan bij de Warmste Week. We hebben er alvast super veel zin in om de vuurwerkstokjes samen aan te steken", klinkt het.(A.N)