Noel en Annie vieren goud in hun kot

Noel Van de Voorde en Annie Deneweth vierden hun gouden huwelijksjubileum. © foto JM
Redactie KW

Annie werd geboren op 4 juni 1946. Noel zag het levenslicht op 11 april 1948. Ze huwden op 17 april 1970. Ze hebben hun warme thuis aan de Padderijstraat. Noel en Annie zijn de ouders van Didier en Isabelle. Didier woont met echtgenote Berlinda Vandenbilcke in Houthulst. Ze hebben twee kinderen: Yorick en Cederick. Isabelle en echtgenoot Tom Sneyaert wonen in Torhout met de kinderen Remy en Briek.

Beroepshalve was Noel metaalbewerker bij Depypere in Ardooie en bracht hij het grootste deel van zijn beroepsloopbaan door bij de carrosserie Jonckheere. Daar was hij ook de graag geziene syndicale afgevaardigde voor het ACV. Annie volgde eerst naaischool in Lichtervelde. Ze ging daarna werken bij duivenringenproducenten Demunster en Haspeslagh en ze sloot haar beroepsloopbaan af als houdhulp bij de familie Paul Haspeslagh.

Lange tijd organiseerde Noel voor de KWB de tweemaandelijkse ruilbeurs. En 25 jaar geleden was hij de motor achter de rommelmarkt ter gelegenheid van Koolskamp-kermis en de Dorpsfeesten die jaarlijks de kermis kleuren. Noel is ook nog een trouw deelnemer aan de wekelijkse voetbalpronostiek van De Weekbode. Elke donderdag gaat hij hiervoor op pad om de formulieren op te halen en een praatje te slaan waardoor hij wel eens ‘iets later thuis komt’. (JM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier