Nocturne schiet Mise en Plage op gang

Van vrijdag tot en met zondagavond laten vijftien chefs uit de Zwinstreek het grote publiek van hun lekkerste gerechten proeven. © DM
Redactie KW

Het startschot van de allereerste Mise en Plage in Knokke-Heist wordt vrijdagmiddag gegeven. Donderdagavond werd de culinaire verwennerij op het strand al officieel geopend.

Van vrijdag tot en met zondagavond laten vijftien chefs uit de Zwinstreek het grote publiek van hun lekkerste gerechten proeven. De Star Buck-tent op het strand biedt plaats aan 1.500 gasten. Gezien de prima weersvoorspellingen wordt het op het strand ter hoogte van het Casino straks bijzonder druk. Er werden in voorverkoop al drieduizend tickets verkocht en de organisatie mikt op 15.000 gasten die komen tafelen. Er wordt met twee shifts gewerkt: van 12 tot 15 uur en 18 tot 21 uur.

(DM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier