Nikka en Koen worden het zorgkoppel van VillaVip Diksmuide

Redactie KW

VillaVip Diksmuide wordt weldra de nieuwe thuis voor Nikka, Koen en hun 2-jarig zoontje Vic. Zij worden namelijk het zorgkoppel voor tien personen met een beperking en zullen er samen met hen bouwen aan een warme gelukkige thuis.

Nikka Pieters en Koen Tyteca hebben een waardevolle achtergrond in de zorg. Nikka werkte de afgelopen 7 jaar als thuisverpleegkundige met zorgbehoevende ouderen. Koen is opvoeder van opleiding en heeft bijna 10 jaar ervaring met adolescenten met een mentale beperking. “Vanuit onze jarenlange ervaring in de zorgsector, hebben we als koppel en gezin beslist om onze schouders te zetten onder een gezellige thuis voor mensen met een beperking, en dit in onze thuisstad Diksmuide. Samen met onze bewoners bouwen we aan een thuis waar iedereen zichzelf kan zijn, waar mensen hun dromen mogen en kunnen nastreven. De vertrouwenspersoon worden van onze bewoners en hun familie: dat is waar wij voor willen gaan!”

VillaVip Diksmuide ligt op een prachtige locatie in de Grauwe Broedersstraat, met zicht op het groen. De opening van de woning is voorzien na de zomer 2020. Wie interesse heeft als kandidaat-bewoner kan steeds contact met ons opnemen via diksmuide@villavip.be of op 0477 79 62 54.

Meer informatie op www.villavip.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier