Nieuwste telg Orde van de Ezel voorgesteld in Kuurne

Redactie KW

Alexander Gaillez (35) is al 15 jaar zaakvoerder van elektro Wynant-Broekaert.

De Orde kwam maandagavond in besloten kring samen om op zoek te gaan naar nieuwe leden, gezien twee mensen de leeftijd van zeventig jaar hadden bereikt. Uiteindelijk werd er slechts één nieuw lid toegevoegd aan de Orde. Hij werd zaterdagmorgen officieel voorgesteld aan het grote publiek.

“Complete verrassing”

“Het was een complete verrassing toen ik afgelopen maandagavond werd opgebeld met de vraag of ik wilde toetreden als nieuw lid van de Orde van de Ezel”, vertelt Alexander Gaillez. Alexander (35) is al 15 jaar de zaakvoerder van elektro Wynant-Broekaert. Hij is samen met Virginie Adam. Ze hebben samen een dochtertje van vijf.

“Waarom ze precies mij kozen als nieuwe member, daar heb ik het raden naar. Ik vermoed dat mijn verleden als lid van de jeugdraad en als bestuurslid van jeugdhuis ‘Het Molentje’ daar mee te maken heeft. Ook stond ik aan de wieg van het Kunstenfestival Can’Art.” Alexander Gaillez wil als nieuwe member van de Orde de gemeente Kuurne verder op de kaart zetten en op zoek gaan naar meer waarden.

BRU

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier