Nieuwste geheim wapen van Essevee heet Puur

(Foto HDV)
Redactie KW

Zoals bekend bindt Zulte Waregem de strijd met de topclubs aan met behulp van een aantal geheime wapens. Een daarvan is het Waregemse wellness- en fitnesscenter Puur in de Bosstraat.

Waar (Europese) topclubs in eigen stadion over grote zwembaden, infraroodcabines en gesofisticeerde fitnessapparatuur beschikken, moet Zulte Waregem zich verplaatsen om van dezelfde troeven gebruik te kunnen maken. “Gelukkig ligt Puur niet zo ver van ons stadion en stelden die mensen zich erg flexibel op, zodat de spelers die op het veld kwamen in play-off 1 er na elke wedstrijd welkom waren voor onder meer kinesitherapie en massages”, aldus pr-man Chris Dhaenens.

Niet veeleisend

Bij Puur krijgen ze wel vaker tv-camera’s over de vloer, maar voetbalclubs zijn ze er niet gewoon. Zaakvoerster Charlotte Van Canneyt: “De spelers maakten gebruik van onze fitness, massagecabines en de volledige privéwellness, maar veeleisend waren ze absoluut niet. We zijn trots dat we als Waregemse zaak de topclub uit onze stad te gast hadden en deden voor hen zelfs met plezier open op zondag.”

(TVW-foto HDV)

Lees hierover ook in Krant van West-Vlaanderen, editie Het Wekelijks Nieuws Gaver van vrijdag 30 mei.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.