Nieuwpoortse stadsmedewerkers spelen hoofdrol in nieuwe stadscampagne

Medewerkers van De Zathe trokken met een groot spandoek door Nieuwpoort. © Amandine Blanckaert
Redactie KW

Op de sociale media-kanalen van Stad Nieuwpoort zal op 3 november een opvallende foto verschijnen: op de kop van het Westerstaketsel zwaaien een tiental stadsmedewerkers met een opvallend spandoek. De betekenis van deze foto en bijhorende campagne wordt op zondag 8 november 2020 bekendgemaakt.

De exacte bedoeling van deze foto wordt momenteel nog niet onthuld. Volgens burgemeester Geert Vanden Broucke maakt de foto deel uit van een stadscampagne. Informatie over de context waarin de foto’s genomen werden, kan hij wel meegeven.

“Verscheidene medewerkers uit het woon-zorgcentrum De Zathe trokken in uniform de straat op. Opmerkelijk was het grote doek dat ze bij zich hadden. Dit was volledig beschilderd met allerlei persoonsnamen. Het doek hangt nu uit aan een van de ramen van het woon-zorgcentrum in de Onze Lieve Vrouwstraat 18.”

Nieuwe teaser

“Tijdens hun tocht door Nieuwpoort hielden onze werkkrachten halt aan opvallende locaties zoals het Koning Albert I monument, het staketsel en het stadhuis. Daar brachten ze het imposante doek onder de aandacht van de aanwezige omstaanders”, weet de burgemeester.

Aanstaande donderdag 5 november verspreidt de Stad opnieuw een teaser van de campagne. De exacte bedoeling van het project wordt pas meegedeeld op zondag 8 november via de sociale media-kanalen van de Stad (Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en YouTube). (MVO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier