Nieuwe vastgoedbeurs in Knokke wordt grootste in België

© belga
Hannes Hosten

Op 21 en 22 september vinden in Knokke-Heist voor het eerst de Immo Invest Days plaats, een gloednieuwe Belgische beurs voor nieuwbouwprojecten en vastgoed. Er worden zeker 1.500 Belgische spaarders en privé-investeerders verwacht.

Deze beurs wordt de grootste in zijn soort in België“, zegt organisator Catherine Degreef. “Van over het hele land komen projectontwikkelaars en bouwpromotoren hun projecten en investeringsformules in detail voorstellen. Voor spaarders en privé-investeerders is dit een uitgelezen kans om rustig te bekijken of en hoe ze hun beleggingsportefeuille kunnen uitbreiden met vastgoed.”

“Nooit eerder zochten zoveel Belgen hun financiële heil in vastgoed. Ruim de helft van het aantal nieuwbouwwoningen en -appartementen in ons land wordt dezer dagen gekocht om te verhuren. Tijdens ‘Immo Invest Days’ krijgen bezoekers in één keer een ruim overzicht van nieuwbouwprojecten en vastgoedfondsen in België“, luidt het bij de organisatoren.

Op Albertstrand

De Immo Invest Days zullen plaatsvinden in de unieke infrastructuur van Realty, die op het Albertstrand wordt gebouwd. Realty is dé jaarlijkse top voor vastgoedprofessionals, die doorgaat op donderdag 19 en vrijdag 20 september en de drijvende kracht is achter de beurs.

Voor de eerste editie verwacht Immo Invest Days – verspreid over twee dagen – 1.500 bezoekers te mogen ontvangen. De beurs is open van 10 tot 18 uur en de toegang is gratis voor wie op voorhand inschrijft via www.immoinvestdays.be. Wie zich niet op voorhand inschrijft, betaalt ter plaatse 25 euro voor een toegangsticket.

(HH)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.