Nieuwe uitrusting voor medewerkers diensten Openbare Infrastructuur, gebouwen en milieu

De medewerkers van de Wevelgemse diensten Openbare Infrastructuur, gebouwen en milieu verschijnen vanaf nu in een nieuwe uitrusting in het straatbeeld.

De medewerkers pronken met hun nieuwe uitrusting. © CLL

Voor het ontwerp en de uitvoering van de nieuwe uitrusting werd rekening gehouden met de feedback en bemerkingen van de medewerkers zelf, zodat de kledij optimaal werd aangepast naar hun noden en wensen. Ook werd het aspect uniformiteit en herkenbaarheid niet uit het oog verloren, met telkens een duidelijke verwijzing naar de gemeente Wevelgem.

“Het was eerst wat wennen aan de nieuwe, felgele kleur”, laat een van die medewerkers ons weten. “Maar we zijn hier wel blij mee want wanneer we langs de weg werken zien heel wat automobilisten ons vaak niet of te laat. Vanaf nu gaan ze ons reeds van ver zien staan, waardoor ze hun snelheid kunnen aanpassen.”

Aan de aankoop van de kledij hangt een prijskaartje van bijna 29.000 euro. “Veel geld, maar op de veiligheid en het comfort van onze collega’s mogen we in geen geval gaan besparen”, horen we bij het gemeentebestuur.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.