Nieuwe trends aan bod tijdens Fashion Attack in Hooglede

De dames van Ladies' Van Kleef zijn klaar voor de achttiende editie van Fashion Attack. © (Foto SB)
Marlies Maddens
Marlies Maddens Freelance reporter

Achttien jaar al is de Fashion Attack van de Kiwanis Ladies’ van Kleef een vaste afspraak op de agenda van elke fashionista. Komende woensdag is het opnieuw zo ver. De opbrengst gaat naar het goede doel.

Komende woensdag, 21 februari, zakken de modebewuste mannen en vrouwen opnieuw massaal af naar Domein Vossenberg in Hooglede voor de mode-happening Fashion Attack van de Kiwanis Roeselare Ladies’ van Kleef. Het evenement vindt al voor de achttiende keer plaats en is een vaste afspraak geworden in heel wat agenda’s.

Bijpraten

“De grootste sterkte van het evenement is dat men tijdens een wervelende show gezellig kan bijpraten met familie, vrienden, collega’s, buren… Noem maar op”, zegt voorzitter Veerle Mandeville. “De Fashion Attack is steeds een succes en daarom gaan we ook nu weer voor hetzelfde concept als vorig jaar. Tijdens de show geniet men aan gereserveerde tafels van een aperitief met hapjes, een warm gerechtje en een dessertje. Na de show is er de gratis tombola met zeer mooie prijzen.”

Chocoladehartjes

En ook dit jaar is er opnieuw een bijkomende actie aan gekoppeld. “We verkopen chocoladehartjes gemakt door kinderen.” Want dat is nog altijd het hoofddoel natuurlijk, namelijk het goede doel steunen. “Dankzij de massale aanwezigheid kunnen we elk jaar waardevolle projecten voor kinderen steunen. Dit jaar zijn dat onder andere Refuse to Sink, vzw for Duchenne, Kinderinternaat Zusters van Liefde uit Kortemark, dagopvang voor kinderen van Zorgcentrum Maria Ter Engelen uit Klerken, Kiwanis wereldproject Eliminate i. s. m. Unicef en Omnisportkampen Kiwanis-Bloso.”

Dit jaar zijn er naast de vaste waarden ook twee nieuwkomers die de laatste nieuwe trends zullen defileren. Onder hen Pascale Fashion uit Torhout en Kledingzaak Delaere uit Beitem. Dit alles verwerkt in een professionele show door La Strada.

Info en kaarten aan 60 euro via info@logghe-geert.be.

(MM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier