https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Nieuwe speeltoestellen in gebruik

Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Buiten spelen is erg belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen en jongeren. Daarom creëert het gemeentebestuur voldoende kindvriendelijke ruimtes.

Ze vernieuwen systematisch speelterreinen in verschillende wijken of ontwikkelen nieuwe speelzones waar nodig. Sinds kort zijn de nieuwe speeltoestellen in gebruik genomen op de terreinen aan het De Montblancplein, Robrecht De Friesplein en het Von Plothoplein. Daarnaast wordt ook een speeltoestel vervangen op de groenzone aan de Bakkersstraat. In maart was er een digitaal inspraakmoment voor alle buurtbewoners over de inrichting van de speeltuintjes. Het gemeentebestuur kreeg heel wat enthousiaste feedback van de omwonenden. Op basis van al deze opmerkingen werd gekozen voor een voorstel van de firma Boer, die in de laatste week van augustus de toestellen installeerde. Op de foto herken je schepen Trui Lambrecht, Koen Vanneste, Mathys Derie met de burgemeestersjerp aan, schepen Martine Verhamme, burgemeester Kurt Windels, Renée Holsbeke, Emily Derie en Kevin Samyn aan een nieuw speeltoestel.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten