Nieuwe residentie brouwerijsite krijgt naam Geuze St.-Louis

Residentie St.-Louis. © foto Hyboma
Redactie KW

Wie al passeerde langs de vroegere brouwerij Vanhonsebrouck op de hoek van de Oostrozebeke- en de Bollewerpstraat bemerkte al dat er werken bezig zijn. Hyboma bouwt daar de Residentie Geuze St.-Louis. Met de naam wordt verwezen naar één van de lekkere speciaalbieren van brouwerij Vanhonsebrouck.

De bouwwerken zijn inmiddels gestart. De residentie omvat zeven appartementen met oppervlaktes van 70 tot 110 vierkante meter. Er is keuze uit appartementen met twee en drie slaapkamers, telkens met een ruime woon- en eetkamer, ingerichte keuken, functionele badkamer, praktische berging, zonneterras en/of tuintje. De koper kiest zelf de afwerking en inrichting van keuken, badkamer, vloeren en binnendeuren. Zo kan men het appartement volledig naar eigen smaak laten inrichten.

De privé parkeerplaatsen zijn ondergebracht in een afzonderlijke, veilige parkeerhaven achter het gebouw. Fietsen kunnen gestald worden in een gemeenschappelijke fietsenberging. De frisse, moderne architectuur sluit perfect aan bij de omgeving. Daarnaast werd veel aandacht besteed aan een functionele indeling van de appartementen, kwalitatieve materialen en energiezuinigheid.

De flats bieden een mooie, comfortabele thuis aan mensen die centraal willen wonen: dicht bij handelszaken, horeca en station. Maar ook wie wil investeren in een appartement om te verhuren of om later zelf te bewonen, kan hier zijn gading vinden. Voor wie eerst zijn eigen woning of appartement wenst te verkopen, biedt Hyboma eveneens de oplossing via een verkoop- & bouwformule. Info kan je verkrijgen bij Hyboma: 051 48 09 80 – info@hyboma.be (Patrick D.-foto Hyboma)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier